Mennyi idő múlva terjedhet el a Welsh Corgi Magyarországon is?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék a jövőben egy Welsh Corgit, de itthon nagyon ritka fajta (aminek előnye, hogy nincs szaporítva, hátránya viszont, hogy 300-nál kezdődik egy kiskutya). Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy elterjedjen annyira, hogy átlagos ára legyen (100 körül)? Egyáltalán van erre esély?2011. aug. 19. 10:54
1/6 anonim válasza:
Esély mindenre van.
Az én álomfajtámmal is ugyanaz a helyzet. e nem fogom megvárni, amíg "elterjed". Valószínű sokkal hamarabb összegyűlik rá a pénz.
2/6 anonim válasza:
Addig jó amíg nem terjed el. Gyűjtögessél. Én is azt tettem és vettem megvettem azt a kutyát amilyet szerettem volna 1000 euróért + 2000 km utazás.
3/6 anonim válasza:
Ha észnél lesznek a tenyésztőik (őszintén remélem), akkor soha. Ha ugyanis ez megtörténne, biztosan lenne egy csomó szaporító is.
4/6 anonim válasza:
remélhetőleg soha...és szerintem nem is lesz az a hűű de népszerű fajta... én aussiet vettem most az is 1000 euró volt.. 2 évig gyűjtöttem rá...
5/6 anonim válasza:
Egy majdnem olyan nem megfelel meg? Mert láttam egy corgie jellegű keverék fél éves kislányt, aki gazdit keres:
6/6 A kérdező kommentje:
Még nem aktuális :)
2011. aug. 24. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!