Mi a véleményetek a kutyámról? (képek lent)
Sokan dicsérik a kutyámat,h milyen szép meg jó kiállású.Szerintetek is az?Számomra az mert az én kutyám,és ezért érdekel mások véleménye.
Előre is köszi
Rühes korcs,mint az összes többi...
More nemmindegy neked hogy hogynézki ez a dög???
Ezek állatok,nem emberek,és van hogy a dögöket többe veszik mint az embereket,lábtörlőt belőlük...
Gyönyörű kutyus, nagyon aranyos.A képekből ítélve eleven, jól táplált valamint a szőrével sincsenek gondok!
Szeretnivaló kutyus, sok boldog évet kívánok nektek :)
Gyönyörű kutya, erős, szép a szőre! Sok boldog éve kívánok Nektek! Megkérdezhetem mennyi idős?
:D
dante619 válasza:
Te mégis mit képzelsz? Beállítasz a kutyás topikba és elkezded ócsárolni a kutyákat? És igenis, sok ember TÖBBRE tart egy kutyát mint egy embert - köztük én is - mert ők képesek feltétlenül szeretni téged!! De nem is folytatom úgysem érted meg!
dante619 válasza: gratulálok a válaszodnak
Tudod pontosan az ilyen embereket, mint TE tartom kevesebbnek, mint a kutyákat...
Nagyon szép kutya!
A bunkókkal pedig ne törődj!
Hanena
Nem fogom ki dobni azért mert bárki is azt mondja h nem szép.Nekem Ő a legszebb kutya és szerintem csak ez a fontos.Csak kíváncsi voltam és ennyi.Semmit nem befolyásol az amit ide írtok.
Golden_gazdi
3 éves múlott áprilisban.
dante619
Neked csak gratulálni tudok a bunkósságot miatt.
Te pont az az ember vagy akinél még egy bogarat is jobban lehet szeretni.
Mindenkinek köszönöm a dicséretet és mindent.
Dante619 még neked is köszönöm mert megint megmutattad,hogy egy állatot igenis jobban lehet szeretni,tisztelni mint egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!