Boxer? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A boxer jó házőrző, őrző-védő kutyaa?
A ti Boxeretek sokat volt Kutyadoki-nál
Otthon könnyen tudom tanítani, mondjuk az ül-t, fekszik-et hány napon belül tanulja meg
naponta hány órát fussak, és hány órát játszak vele
A németjuhászról is ezt szeretném tudni
Boxer:jó őrzővédő, aki meglássa már meggondolja, hogy bejöjjön-e :D
nem voltunk sokat dokinál, de ha időben észreveszik, h valami nem stimmel, kezelik. könnyen tanul, és gyorsan, 1-2 órat jatszani, amig kölyök, aztan napi 2 ora futás.
rák előfordulhat nála, de ha mindig elviszed kivizsgálásra, hidd el, meguszhatod ezeket a problémakat:) sztem nem betegesek, de a fehér egyedek hajlamosak suketségre.
ha van egy jól elszigetelt háza, akkor nem lesz semmi baja. az enyém is kint fog aludni egy jó meleg, kibélelt házikóban, vagy a masik kutya/macska-val melegitik majd egymást :D
sok olyan boxert ismerek, amiiket nem visznek be télen a házba, és nem lesz semmi bajuk. ha nem ugy neveled, hogy az oledben van(amikor már nem kicsi, még akkoris), meg nem kényezteted agyon, kibirja a hideget.
szerintem őrző védőnek nem vmi jó
a szomszédé rákos volt
gyorsan tanul
szeritem abszolute mert a mienk fehér monoklis és mindenki pittbullnak nézi..ha valami kutya elmegy a ház elöt tisztára bevadul.(pedig szocializálva van) Egyszer nem volt csak a kötelezö oltásokkor látja öt a doki.
Igen: változo az ült könnyeben mint a feksziket
amennyit rátudsz száni.én 1 orára szoktam elvinni futni vagy bringázni-utána kertbe játszás
A boxer nagyon jó házörző,benne van a bulldog vér,úgy hogy régen harci kutya volt.
Sokan azt mondják,mivel máshogy harap mint a többi kutya keresztbe harap,ezért nem valami biztos a fogása.
Hát nagyapámnak volt egy boxer szukája,TSZ-ben dolgozott és egyszer elvitte,úgy elkapta az egyik bika orrát,hogy nem engedte el egy darabig,pedig a bika dobálta össze vissza.
Nagyon játékos,szereti a gyerekeket,szeret más kutyákkal verekedni,sőt imád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!