Hogyan neveljem meg a kedvenceimet?
Van két szálkásszőrű tacskó szukám, az egyik 3, a másik 2 éves. Sajnos a 2 éves kutyussal nem volt annyit foglalkozva (azon kívül, hogy szaladgáltam velük minden nap egy órát, meg simogattam őket picit). Az idősebb igen "okos", de a fiatalabb eléggé neveletlen és agresszív. Patkányt fogattunk velük, a fiatalabb jobb vadásznak bizonyult - lévén hogy agresszívabb -, de sajnos minden egyebet (macska, tyúk) megfog. Szeretném mindkettőt megnevelni, hogy egy esetleges pároztatás esetén ne ölje meg a kant a fiatalabb.
Egy udvarra vannak zárva - azt hallottam, hogy külön kell őket. Venni akarok egy kant melléjük majd, őt is gondolom külön kellene.. Nem szakad meg a jó kapcsolat, a falkaszellem köztük így? Hogyan kezdjek neki a nevelésnek?
fajkutya? fajtakutya legfeljebb
mellesleg neked 2 korcsod van, nem tenyésztésre alkalmas, tk-s, tenyészszemlés kutyád, eü szűrsekkel, kiállítási eredményekkel...ráadásul még ezt a két kutyát sem tudod megnevelni
ja és igen, nem egy kutyát szedtem fel az utcáról, veled ellentétben menhelyen is segítettem és gazdát kerestem kutyáknak, úgy hogy az ivartalaníttatásra is összedobtuk a pénzt a kollégákkal, barátokkal...és 1 szaporított korcsod miatt 2 kutya hal meg 1 a menhelyről és 1,aki mehetett volna a helyére
utálom az ilyen arrogáns senkiházikat, akik azt hiszik a "tenyésztés" abból áll, hogy két kétes eredetű, beltenyészetes korcsot összeeresztenek és 20 ezerért eladják a korcsokat....FELELŐS ÁLLATTARTÁS kell Magyarországnak, nem a korcsaid
ennyi. szerintem senki ne írjon tanácsot. nem kell újabb szaporító. újból írom, hogy kár hogy a kérdést nem lehet lepontozni.
az ha szaporítótól veszel kutyát vagy szaporítasz az olyan, mintha belerúgnál egy nagyot a kedvenc fajtádba.
egyébként, ha lenne törzskönyve a kutyádnak, akkor valószínűleg nem csak otthon fogatnád a patkányokat, hanem eljárnál munkaversenyekre. ha törzskönyves kutyád lenne, a tenyésztő felhívna és érdeklődne a kutyái után és nem engedné, hogy szaporíts ész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!