Meg lehet fürdetni egy 9 hetes kutyakölyköt (golden retriever) kutyasamponnal?
Igen az is egy megoldás, de ha tűz a nap akkor elég lesz megtörölni is gondolom...
Arra gondoltam, hogy nem káros neki a sampon stb..
Hát muszáj kivinni, mert megyünk oltásra. Azért szoktatom a pórázhoz, mert nem akarom cipelni :D Olyan kis mackós még.
Szóval oda sétálunk, ezért gyakorlunk. Még egy oltást kapott, jövőhéten kapja a másodikat, mert azt mondta a doki, hogy szoknia kell a helyet így nem vihettük azonnal dokihoz oltani. De azt mondta, hogy nem vagyunk lecsúszva elvileg semmiről.
Én nem nagyon sétálgatnék a rendelő környékén, ott rengeteg beteg kutya megfordul. Múltkor behoztak a rendelőbe két 5 hónap körüli kiskutyát, nem volt oltásuk, egyszer vitték ki őket és megfertőződtek parvóval, mindkettő elpusztult 3 napon belül, hiába kapták az infúziót meg a gyógyszereket.
Vigyétek a kiskutyát kocsival, vagy ölben, egy 9 hetes kiskutya nem olyan nehéz még. Én le se tettem a rendelőben a kiskutyámat, amíg nem voltak meg az oltásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!