Miért verekednek össze?
Van két kan kutyám! Még nem volt egyik sem ivartalanítva!
ÉS egy nap annyira összeverekedtek hogy csupa vér volt mind a 2!És alig tudtam őket széjjel szedni!Az idősebb:Tapi,tocskó&csivava keverék!
a kisebb:Mocsok,stafi keverék, 1-2 éves
És mind a kettő falkavezér akar lenni !Valójában Mocsok felett én uralkodom!De ahogy Tapira rászólok egyből rám támad!
Most sajna meg vannak kötve mert nem tudom mit tegyek!Tanácsra lenne szükségem!:)
ha valamit ötleted van kérlek írd meg!:)
Nagyon fontos lenne!:)
Jah és még ha viszem sétálni Mocsit akkor tapi mellett megyünk el mindig morognak egymásra és meg tudnák egymást ölni!:)
a válaszokat előre is köszönöm!:)
És egy ivartalanítás mennyi be kerül kb?
A kutyaiskola nem nekünk való!Mer az én kutyám másik kutyára néz felpörög az isten se bír vele:)
de köszi a tanácsot!:)
"A kutyaiskola nem nekünk való!Mer az én kutyám másik kutyára néz felpörög az isten se bír vele:)"
Pontosan ezért kéne kutyasuliba vinni.
Köszike a válaszokat!
Háth sok könyvet filmet nézek ami arról szol hogy lehet a kutya felett átvenni az irányítást!!
És haladok mert a kutyám mocsok felett én vagyok a vezér!De tapi vele nem bírok!:'( tegnap is megharapott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!