Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki tud ajánlani (ivartalan...

Valaki tud ajánlani (ivartalanításra) "jó" állatorvost?

Figyelt kérdés

Budapesten. Tudom, hogy az ivartalanítás 20-25.000 Ft körül van, de nekem most nincs annyi pénzem. Lehetőleg egy olyan állatorvoshoz vinném a kutyám (szuka), akinél van részletfizetési lehetősé (mondjuk 3 részletes). De a legfontosabb szempont, hogy a műtétet végző állatorvos "jó" legyen. Egyéni tapasztalatok érdekelnének. Az ivartalanítás elég sűrgős lenne (még ebben a hónapban sort kellene rá keríteni), mert a kutya már tüzelt egyszer és a második tüzelés előtt ivartalanítani kellene őt, de az pont most lesz aktuális szeptemberben.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. aug. 17. 01:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértelek. :)
2011. aug. 17. 19:10
 12/13 Pipis ***** válasza:
Sajnos ilyen jellegű weblapja nincsen a doktor úrnak. De telefonon beszéltem már vele, nagyon kellemes ember, mindent elmondott érthetően, és valóban olyanok ajnlották Őt akikben szakmailag is meg lehet bízni.
2011. aug. 17. 22:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Rendben. Nagyon szépen köszönöm! :-)

Sok sikert a Yorkid műtétjéhez! :-)

2011. aug. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!