Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől fosik a kutyus? ) :

Mitől fosik a kutyus? ) :

Figyelt kérdés
Van egy kutyusunk,most hozták ide,nem olyan régen kaptam,és amióta itt van csak fosik. Nagyon féltem szegénykét,és már gondolkozok az állat orvoson is. Másfél éves németjuhász szuka kutyus,és kb 3 hete hoztuk el a menhelyről(ott nem fosott!) Mitől lehet? És mit tehetnék ellene? nagyon fontos kérlek! )'':
2011. aug. 16. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A Fressnapf mindenhol drága, akkor már érdemesebb webshopból rendelni, nagyon sok féle van, és még a szállítási díjjal is olcsóbb, mint a Fr.n.

Nézd meg ezt:

[link]

A Josera egy jó minőségű táp, és árban sem nagyon tér el a Darlingtól.

2011. aug. 17. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:

A darlingból 3500 Ft 10 kg, Fressnapf saját márkás tápja 2200 Ft/15kg és legalább színezőanyag mentes

nem mellesleg, ha nem telik egy általában ingyenes vagy max 3000 Ftos orvosi vizsgálatra, akkor minek vettél kutyát magadhoz?

2011. aug. 17. 10:30
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a normálisaknak,rájöttem,hogy a konzervtől van baja.
2011. aug. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!