Milyen kutya felelne meg nekem?
Figyelt kérdés
Olyan kutyát szeretnék, aki:
-alkalmas kinti tartásra (tehát:jól bírja a hideget...)
-35-50 cm-es
-rövid/félhosszú szőrű (heti:1-2 kifésülés)
-remek családi kedvenc, szereti a gyerekeket
-átlagos mozgásigényű
-nem munkakutya
-kibírja, ha 8-10 órán keresztül nem vagyok otthon
-könnyen tanítható
-cuki a pofija (a lényeg, hogy ne legyen ráncos :-)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 16. 22:48
11/17 anonim válasza:
Németjuhász eléggé aktiv. Te mit értesz azon, hogy nem munkakutya? Vagy esetleg vizsla..
12/17 anonim válasza:
berni pásztor bár az ink 60-65 cm és nagyon szép :D
13/17 anonim válasza:
labrador, csak ő nem bírja az egyedüllétet..
14/17 anonim válasza:
pitbull, golden, berni pasztor, labrador
15/17 anonim válasza:
Cane Corso...és mi a baj a kissé ráncos kutyával? Bordeauxi dog! Annak nem hullik a szőre(max heti 1-2 fésülés) napi 1 séta és nagyon gyerek barát. Könnyen tanul, nem munka kutya és szeret lustálkodni. Jó házőrző és kibírja ha nem vagy vele 8-10 órát!
Bordeauxi dog:
Amúgy ebből van olyan aki ráncos de van olyan is aki csak egy picit ráncos! ;)
16/17 anonim válasza:
hát a barátnőmnek bordódoga van, bordeuxi dog, és egyszer kivitte sétálni, mentek egy utcát, kifeküdt az útra, az autóknak ki kellett kerülniük, és autóval vitték haza a kutyát :D szóval, ő nem birja a mozgást, de lehetnek kivétlek :)
17/17 anonim válasza:
szerintem egyik kutya sem szereti ha 8-10 óráig egyedül van..pláne ha még kölyök. a kutyatartás időbe és pénzbe kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!