Lehet még valahogy pacsira tanítani?
SZia.
Tedd a kezedbe a jutalomfalatot és tegyél rá egy poharat. a kutya lássa hogy egy jutalomfalatra letted a poharat, mutasd meg neki. tartsd a kutya elé, és ha szerencséd van, akkor a mancsával böki le és akkor mondd hogy "pacsi"! na nincs akkor az orrával fogja xD talán segítettem. Üdv.
Szia.
Én úgy tanítottam meg hogy látta ahogy beleteszem a markomba a jutalomfalatot és becsukom és mindig mondtam neki hogy tied(ezt még kajaadásnál tanitottamneki hogy várja meg amíg kiszedem neki meg szerintem amúgysem árt.:)) és amikor rárakta a mancsát a kezemre akkor gyorsan kinyitottam a markom és elvette...ezt utána természetesen minennap gyakoroltuk de nagyon jól megtanulta.:) ezzel csak egybajvan ha ez annak számít hogy nem az ujjaimra tette a mancsát hanem feljebb egy kicsit de utána hamár a jutifalit a másik kezedből adod neki akkor szerintem valamennyire átlehet szoktatni.:))
Értem. Köszi :D
Ha valaki tud még írhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!