Milyen az Áfonya mint kutyanév?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 15:18
11/21 anonim válasza:
Szerintem cuki! Az én kutyámnak van neve, de a nagyszüleim mégis Fasírtnak hívják :D
12/21 Bozsikrisz válasza:
Szerintem is kedves, és még különleges is. Nem ismerek Áfonya nevű kutyát, pedig találkoztam már néhány száz ebbel:) Lehet Áfinak becézni:)
13/21 Bozsikrisz válasza:
Ja, az én kutyámnak is van rendes neve, de ettől még mindenki hívja őt mindenhogy.
Gombóc, tücsök, törpe, pöttöm, bogyesz...
14/21 anonim válasza:
"Brigi00 válasza:
Tök cuki^^ nekem pl a macskám Máfin<3"
Áfonyás máfin ? :-)
16/21 anonim válasza:
Nekem a barátnőm beceneve h Áfonya - Áfinak becézzük...de éppen ezért nem tudnám elképzelni kutyanévnek.
17/21 anonim válasza:
Hát..kis testű ölebnek el tudom képzelni, sőt, de egy nagyobb kutyának nem.
18/21 anonim válasza:
Nekünk a fekete labradorunkat hívják Ananásznak :o) és nem becézzük sehogy. Ő Ananász és kész.
19/21 anonim válasza:
Nekem a kínai kopaszkutyusomat hívják Áfonyának mert lilás rószaszín a kis bőre . :D
20/21 anonim válasza:
szerintem nem érdemes becézni az Áfonyát,mert össze fogja keverni,döntsd el melyiket használod.
egyébként kedves név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!