Hogyan vigyem el dokihoz?
Figyelt kérdés
Jövőhéteh lesz ivartalanítva a szuka kutyám. És ehhez elkell altatni, amíg műtik. De én idegileg nem bírom, mikor szegény kutyus ilyen kótyagos, aztán összeesik. :( De szegény Zserbót, meg nemakarom csak úgy bedobni a dokihoz és otthagyni. :( Nagyon kétségbesne, hogy nem vagyok ott. De én meg tuti elsírnám magam, rajta, ahogy elaltatják. Mit tegyek?2011. aug. 15. 15:16
2/8 anonim válasza:
nyugodj meg,nekem amikor a nöstény macskámnál sorra került ez a dolog,akkor amíg leborotválták a mancsát,meg bekötötték az infúziót ott lehettem,aztán mikor kezdett bekábulni,akkor küldtek ki...kint ültem a váróban 1 órát,megvártam,nem tudtam volna hazamenni...
3/8 A kérdező kommentje:
tessék?
2011. aug. 15. 15:21
4/8 anonim válasza:
Először is fejezd be a hisztit:)
Én se bírtam, ott bőgtem mint egy hülyegyerek, pedig csak elaludt, de ott akartam lenni mindenképp vele.
Úgyhogy menj szépen be, megnyugtatja ha ott vagy,és te is látni fogod hogy csak szépen elbóbiskol.
5/8 anonim válasza:
Jaj,te szegény.
Annyi,hogy amíg "összeesik" elfordulsz...de attól még ott vagy mellette!!!
És az járjon a fejedben,hogy nem lesz semmi baja.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 15. 15:24
7/8 anonim válasza:
egyél csokit, vigyél szőlőcukrot, igyál sok vizet, és próbálj higgadt maradni. Én minden állatomnak az összes műtétjét végignéztem, én pont attól vagyok nyugodtabb, ha ott vagyok.
8/8 anonim válasza:
Ha nagyon nem bírod, vigyél magaddal valakit, akit ismer a kutyus, és ő maradjon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!