Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaköhögés! Segítség! Mit...

Kutyaköhögés! Segítség! Mit csináljak még?

Figyelt kérdés
van egy kicsi keverékem, 4 éves, kiskora óta rájön ilyen öklendezős hörgős köhögés, mintha fojtogatná valami. 2 állatorvosnak is megmutattam, aztmondták fejlődési rendellenesség, légcsöszükülete van, és ezzel nem lehet mit csinálni. dehát, tényleg nem?! van hogy hónapokig nem jön elő, de van hogy hetente minden nap 3x! nagyon jó minőségű kutyahámmal sétálunk, nem kap soha csontot, sokszor elengedem. megmutatott egy fogást a doki, hogy hogyan emeljem el ilyenkor a földtől a mellkasát, az megszünteti, de 5 perc mulva ujrakezdi :( és az a rossz benne, hogy van, hogy 5-6 órát egyedül van, olyankor ki emelegeti? ugye nem tud megfulladni ebben? olyan rémisztő, és aggódom érte. egyébként azt figyeltem meg, hogy legtöbbször a nyirkos, párás időben fordul elő. nem tudom, van e összefüggés, mert volt már, hogy szuperszáraz időben történt, ez csak egy megfigyelés. de sokszor volt, hogy ölben cipeltem haza késő este, anynira fulladt :( nagyon sajnálom, valaki kiskutyája hasonló cipőben?
2011. aug. 15. 12:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A légcsőszűkület egy fizikai dolog, ahogy a nevéből is kitűnik. Nincs lelki eredetű oka ennek a fajta befulladásnak.
2011. aug. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!