Mitől hányhat sárgát, vizeset, olykor habosat a kutyám?
Nem tudom milyen árkategóriában tudtok gondolkozni, de tény, hogy a Chappi, Friskies, Darling, Pedigree, teszkós-osanos tápok a legrosszabbak.
Acana, Orijen, Eukanuba, Hills, Taste of the wild - ezek nagyon jók, az árukon is látszik...
Ami árban nagyjából a kettő között van, az a Belcando, Brit, Flatazor, Happy Dog, Josera, DogChow, ProPlan.
Az utóbbi időben csak jókat olvastam a Joseráról, ár-érték arányban azt mondják ez éri meg a legjobban.
Ha e mellett döntesz, akkor ezt a webshopot ajánlom, mi itt találtunk Joserát a legolcsóbban:
Illetve amit még vegyetek figyelembe, tudtommal a westiek nagy része hajlamos a csirke allergiára. Tehát jó lenne olyan tápot választani, ami csirke mentes. Még ha nem is allergiás rá, akkor is felerősíthet egy esetleges allergiát.
Az én kutyám nem allergiás rá, ettől függetlenül hipoallergén tápot kap, Acana Lamb & Apple.
Jobbulást a kutyusnak:)
Nekem 2 éves yorkim van és nálunk is sűrűn elő szokott fordulni ez a sárgás habos hányás.
Eleinte mindig rohantam vele az állatorvoshoz, de már megtanultam a dokitól mit kell neki adnom hogy helyrejöjjön a kis gyomra.
Vegyél állatpatikában GASTROFERM PET-et (multivitamin és probiotikum), ez helyreteszi a pociját. Nálunk mindig van itthon tarcsiban ha épp kell. Bele kell keverned az ételébe egy kávéskanálnyit.
És adj neki minőségibb tápot. Én mondjuk Royal Caninnal etetem, felesben kap konzervet és tápot. Ne legyen egyhangú a kajája.
Több mindentől lehet hogy hányt. Benyalhatott valamit, a környezetváltozás okozta stressz stb.
Nálunk már akkor depis lesz ha látja a bőröndöket és kezdek bele pakolni (mondjuk mert megyünk nyaralni), olyankor összehány mindent de előfordult hogy be is pisilt pedig másfél éve szobatiszta. Hja igen a bőröndökhöz köti hogy volt már 2-szer kutyapanzióba míg nyaraltunk, de mivel ennyire megviseli ez az 1 hét távollét tőlünk /mert mindkétszer kutyapanzióból már mehettünk is az állatorvoshoz mert hasmenéses, és hányós lett állítólag igedi alapon a drágám :-)/ ezért már csakis szigorúan jön velünk ő is nyaralni. Igaz macerásabb így olyan helyet keresni ahova lehet vinni, de hát ez van, ő is családtag! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!