Éjszakai nyüszi ellen mit lehet tenni?
Van egy kiskutyám, és mivel még elég kicsi 7 hetes, és rövidszörű is a tetejébe, nem hagyhatom még kinnt, így itt alszik egy dobozba az ágyam mellett.
Éjszakánként fel szokott kelni 3-szor, 4-szer, és nagyon sír. Van kint neki víz, meg hami is. Nem szeretnék minden alkalommal fel kelni hozzá, mert nem akarom, hogy hozzá szokjon a babusgatáshoz. Viszont kénytelen vagyok mindig fel kelni, mert a párom nem tud tőle aludni. Az hagyján, hogy én se. Mit lehet tenni ilyen esetben?
Valami nem tetszik a kis csöppségnek. És rá kell jönnöd hogy mi.
Nekem amikor még picuri volt a kutyám, el volt barikádozva az egyik szobában hogy ne tudjon éjszakánként futkozni a lakásban és ha netán félkómásan jövök ki a szobából sötétben nehogy széttrancsírozzak egy kis kakit... :-)
Egészen addig csönd volt míg az ajtó elé nem tettem a barikádot, aztán kezdődött a hiszti. Egyik éjjel megpróbáltam hogy nem teszek oda semmit, ha utánam akar jönni hát legyen, max. bevállalom hogy takarítom a kakigombócokat..
DE: ez volt a megoldás a sírásra, mert onnantól mintha kicserélték volna, egy hangja se volt. És azóta se, békés nyugodt kutya.
Csak imád velünk lenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!