Hogy szoktassam jobban magamhoz kutyámat?
Hát vannak olyan fajták amelyek alapból ilyenek, de sajna azt veszem észre, hogy mostanában egyre több kutya ilyen, azok is, akik elvileg máshogy viselkedének. Mert mindenhol ezt tanítják. Szocializáció, minnél több ember, barátságosság. Ez kell is, de miért is baj az, ha a kutyám nem imád mindenkit?
Milyen fajta kutyád van? Ha nem kéne mindenkit imádnia, akkor szerintem várj még egy kicsit mert ilyenkor alakul ki az őrző hajlam is. Vagy ha odamegy másokhoz akkor fuss el, vagy tedd magad érdekesebbé. Egyébként erre én is kiváncsi vagyok! Megyünk terelőtáborba, és az első négy nap avval telik, hogy próbálom egy cosmó kutyáról eldönteni, hogy ki is a gazdája. Amikor már épp biztos lennék, akkor mindig jön valaki más, akinek jobban örül, vagy akinél póráz van. És a végén kiderül, hogy az a gazdája, aki eszembe sem jutott! Nagyon érdekelne, hogy miért kell a kutyának az idegenekkel úgy viselkedni, mint a gazdájával? Vagy akinek ilyen kutyája van az igazán megmagyarázhatná mert régóta töröm ezen én is a fejem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!