Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Költözött már valaki kutyával?...

Költözött már valaki kutyával? Hogy bírják?

Figyelt kérdés

Csak mert én szeretnék kutyát tartani, anyumék azért nem engedik, mert mostanában viszonylag gyakran költözünk. (Kertes házból kertes házba...szóval nem panel) Van tapasztalatotok erre irányulóan? Meg tudom őket győzni? Vagy igazuk van? :( Egy kutya számára, ha a gazdájával együtt történik a dolog, akkor is megrázó?

A szakirodalomban nem találtam erre utaló dolgokat.

2011. aug. 11. 18:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ó hát azt pont nem szeretik ha ilyen helyekre járok. :)

Támogatnak ők, csak nem akarják az időpontot előrehozni.

2011. aug. 12. 11:33
 12/13 panettone ***** válasza:

:-) tehát ha holnap 10 és 15 óra között a Lurdyban járnál és véletlenül belecsöppennél a spánielmentés rendezvényébe ahol lehet kutyát simogatni, sétáltatni jutalom falattal tömni az olyan szörnyen megrázó és boldogtalan élmény lenne hogy anydék letiltanának róla?

Szerintem Te hagyod hogy megvezessenek csak mert könnyebb sopánkodni mint tenni valamit, így még jó ideig várhatsz...pont azzal tudnád lefegyverezni őket ha így mennél eléjük hogy kutyázol inkább másokéval mint hogy ne kutyázz, de a Te dolgod várj türelemmel.

2011. aug. 12. 20:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Tudod engem mindenhonnan féltenek. Meg nehogy összeszedjek "valamit" vagy "valakit". :D De van abban valami amit mondasz, ezentúl ha mást nem hát a szomszéd kutyájához fogok átjárni. :)))) Igaz neki nincs, de majd keresek valakit azon ne múljon, ha rendezvény nincs is majd találok mást.
2011. aug. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!