A kutyám üldözi a kismacskákat. Hogyan szoktassam le róla?
A mi pumink is ilyen..terelgeti a kiscicánkat, rá szoktunk szólni, de ezt sajnos nem tudjuk belőle kinevelni.
Vedd az öledbe a kiscicát és simogasd egyszerre a kutyád és a cicád, aztán ha a cica futkoss és a kutya utána rohanna tereld el a figyelmét, szólj rá..hátha megszokja egy idő után.
Nekem két macskám és három kutyám van.
Egyik kutya sem bántja az én macskám, van, hogy egymás mellett alszanak, de simán mernek egymástól közlekedni az udvaron. Csak néha szokták a kutyák játékból kergetni, de ha utol is érik, akkor sem bántották még sosem. Idegen macskákkal más a helyzet, azokat kinyírnák, ha tudnák. Annak örülök, hogy az udvarból elkergetik az idegen macskát, bár a halálukat nyilván nem kívánom, szerencsére eddig nem volt rá példa.
Én mindig megmutattam a saját macskámat a kutyáknak, többször is, sosem volt probléma azzal, hogy azokat bántaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!