Mit tegyek hogy a kutyám ne féljen a vihartól?
Figyelt kérdés
Ha vihar van mindig reszket és kaparja az ajtót.... nem tudom mit tegyek hogy ne féljen !!! Vagy talán hamarabb kellett volna megtanítanom hogy ne féljen a vihartól? ( mot 4 éves ) kérlek írjatok.. :DDD előre is köszii ;))2011. aug. 11. 15:05
2/12 anonim válasza:
Szoktasd hozzá a vihar hangjához.
3/12 Hailey13 válasza:
menj sétálni a kutyáddal valami fedett helyre, hogy azért ne ázzatok el, miközben vihar van:D de vigyázz rá, nehogy valahogy elszökjön.
4/12 A kérdező kommentje:
köszii :DDD
2011. aug. 11. 15:26
5/12 anonim válasza:
Ne lepődj meg, ha egyik tanács sem fog beválni.Ez nem tanult képesség. Annyit tehetsz, és kell is tenned, hogy ilyenkor beengeded a közeletekbe.
6/12 A kérdező kommentje:
mi mindig beengedjük.. sőt amikor vihar van akkor ott is vagyunk mellette ... és akkor is fél... ://
2011. aug. 11. 15:46
7/12 Łili válasza:
szia.nekünk is volt egy kutyánk fajtiszta kuvasz..én még kicsi voltam de félt nagyon a viharban és mindig beengedtük a konyhába...nemtom szerintem engedd be egy kicsit nyugtassd meg.. ha már túl idős nem biztos h lelehet szoktatni h ne féljen...
8/12 anonim válasza:
Van olyan kutya, amelyik teljes pánikba esik viharkor. Ha a tied csak fél, annyit tehetsz, beengeded és nem pátyulgatod, amíg a vihar tart.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi akkor majd beengedem :DD tényleg nagyon köszi :DD :)
2011. aug. 11. 20:23
10/12 anonim válasza:
ha bent van amíg tart a vihar addig ha látod nem reszket annyira akkor dicsérd,simogassad meg,agy neki jutalomfalatot,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!