Lehet, hogy megette a Kiltixet. Mit csináljak?
Ismerősöm kutyája nálam van pár napra, és ő sajnos olyan, hogy játék közben mindig a nyakára fog a kutyámnak. Nem erősen, csak a bőrt húzza. Így nem tartok rajta ilyenkor nyakörvet, a kiltixet viszont nem akartam leszedni, nehogy emiatt kullancs menjen bele. Már sokszor leszedte róla, én meg naponta többször megkerestem a kertben és visszaraktam a kutyámra. Most viszont nem találom sehol.
Eddig nem érdekelte, ha a földön volt, úgy rá se nézett. Elképzelhető, hogy megette?
Egyébként 4 hónapja van meg ez a nyakörv, tehát már nem olyan hatásos, de mégsem lenne jó, ha megette volna...
Mit csináljak? Vigyem orvoshoz? Nem is az én kutyám, nincs nálam oltási könyv, nem is ugyanaz az állatorvosunk... Még pár napig lesz nálam.
Megenni megehette. Amikor az állatorvosunknál voltunk utoljára, mondta, hogy egy bernáthegyiből egy lábtörlőt szedtek ki...
Egyébként mekkora a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!