Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Odaadhatom a kutyáknak a...

Odaadhatom a kutyáknak a lejárt lenmagolajat?

Figyelt kérdés
1 hónapja járt le.
2011. aug. 11. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:

És mégis ezt hogy akarod kivitelezni?

Ráöntöd a kajájukra és mégis mennyit és mekkorák a kutyák?

(az nem baj h lejárt 1 hónapja, azt még én is elfogyasztanám, ráadául az olaj nem épp olyan dolog ami megromlik)

2011. aug. 11. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
De hogy adod oda! Nem etetjük olajjal a kutyát! Amúgy az olaj nem egy olyan dolog ami megromlik. Az csak azt jelenti hogy addig jó a minőssége utánna veszít belőle!
2011. aug. 11. 10:41
 3/9 anonim válasza:
Szerintem ne add oda neki.
2011. aug. 11. 10:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyilván ráöntöm a száraztápra. Úgy tudom, a lenmagolaj különösen jó a kutyáknak.

Az egyik 10 kg-os, a másik 68. A nagynak kb. egy evőkanálnyit adnék, a kicsinek egy kisebb kv-s kanálnyit.

2011. aug. 11. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
nyugodtan oda adhatod..én minden nap adik nekik egy kiskanál olíva olajat... nagyon jót tesz a szőrüknek/bőrüknek
2011. aug. 11. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan add oda! Semmi bajuk nem lesz, csak a mennyiségre ügyelj, mert a túl sok olaj hasmenést okoz.
2011. aug. 11. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki de keveset! Én mikor fürdetem a kutyát a sampon mellé szoktam neki tenni a vízbe egy kis olajat és így a bőre és a szőre is sokkal sebb!
2011. aug. 11. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Remélem a szüleid is leöntik a kajádat majd romlott dresszinggel, és akkor majd nem teszed fel a kérdést...
2011. szept. 8. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta h romlott. Az olaj nem igazán romlik meg, ám előírás h kell rá írni lejárati időt. Én is megeszem az egy-két napja lejárt joghurtot...és láss csodát, méh élek :o)
2011. szept. 8. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!