Kan kutyámat sehogy nem tudom leszoktatni a jelölésről a lakásban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon kivagyok, a kislányom játékait is mindíg lepisili.Ivartalanítás? Mire lehet még pozitív az ivartalanítás?2009. ápr. 11. 22:00
1/5 anonim válasza:
Az ivartalanítás úgy gondolom meg fogja oldani ezt a problémát. További előnyei még hogy nem fog szenvedni ha szuka tüzel a környéken, nyugodtabb lesz, nem lesz verekedős, nem kap idősebb korában here/prosztata rákot.
3 ivartalanított kan kutyus gazdija vagyok, csak pozitívumokat tapasztaltam.
2/5 anonim válasza:
Az ivartalanítás jó ötlet de alapvetően főnökösködik, ezt pedig meg kell változtatni. Az ősprimitív fennel könyvet javaslom, kiváló taktikákat ír benne, ilyen jellegű gondokra. Ám ismétlem, az ivatórtralanítás nélkülözhetetlen ilyen helyzetben. mingyá linkelek:)
3/5 anonim válasza:
Na ez az de én megvenném a helydben, nyomtatott formában.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/5 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM!
2009. ápr. 12. 22:31
5/5 anonim válasza:
Minél előbbi ivartalanítást javaslok, amíg meg nem szokja nagyon a jelölgetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!