S. O. S! Mitől lehet begyulladva a felső fogsor ínyrésze a kutyámnak? Cairn terrier.
Kihúzattam két kölyök fogát mert 9 hónaposan még ott volt a csont mellett a kölyökfog, azt hittem attól van. A fogkövet is leszedettem. És nem ezek okozzák. Mi a fene lehet? látok a jobb felső ínyében egy kis elszíneződött vájatot amit az alsófogsor egyik foga vájt (talán túl hosszú fog.., nem tudom), talán attól lenne? Le kellene reszeltetni? Mégse húzathatom ki minden fogát.
Kérlek segítsetek, ötlet hogy mi lehet ez, és hol van Nyíregyházán kutya foghoz értő szakorvos. Vagy környékén, mindegy. Csontot nem adtam neki direkt egy ideig néztem nem e attól van, de nem. Néha most ha szájába vesz csontot vinnyog (van mikor megrágja), gondolom fáj neki. Kérlek segítsetek! Most puha konzervhúst kap mert az könnyen beveri, de szeretnék visszaállni a jó minőségű kajákra már, növésben van.
Valószínűleg röntgen kellene
most olyat hallottam, hogy esetleg kevés a nyála... és nem elég nedves a pofija belül.
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!