Mit jelent az ha a kutyának a májával van valami?
A kutyusom júniusban volt kilenc éves(golden retriver).Kb három napja nem eszik,kicsit kedvetlen.voltunk már vele dokinál és vett tőle vért és azt mondta ,hogy a májával van valami és vinnünk kell majd ultrahangra is mert lehet ,hogy valami daganatszerűség.Ezelőtt egy hétre elmentünk nyaralni és nagyapám úgy etette őket ,hogy az előző napi kajás vízbe beleszórta az aznapit, meg adott nekik tejkaramellát ,pedig mondtuk ,hogy ne adjon ilyen édességszerűeket.Ezek mit jelentenek ,és mi az a daganat?
12/L
nem hiszem hogy a nagy papi tett rosszat igaz hogy nem jók nekik ezek a dolgok a daganat az egy olyan dolog hogy van egy kis kinövés a máján és egyre nagyobb lesz közben megemészti a máját ez nagyon rossz dolog
nem kívánom hogy a te kutyusodnak is az legyen a baja mint az enyémnek
mert az én kutyámnak egy 25cm átmérőjű daganat volt a máján és elkellett altatni hogy ne szenvedjen
de ha időben észre lett véve akkor még ki tudják venni egy sima műtéttel
az első voltam az én kutyámnak 1 és fél hét alatt nőtt ekkorára a daganat meg is próbálták megműteni de már nem sikerült
a legfontosabb most hogy minnél gyorsabban el vigyétek az ultrahangra és ha lehet akkor a lehető leggyorsabban meg legyen műtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!