Terület őrzésére milyen kutyát ajánlanátok?
Csendőr puli ritka. kb. egy németh juhász méretű. nekem ilyen kutyám van kiválló területőrző. bár ritka de átlagba 15.000Ft de lehet ingyen is találni mert nem becsülik meg a fajtát.
Német juhász kutya 8.000Ft ha nem kenneből akarod venni tözskönyvel.
Rotweiler 15.000Ft
( én a háziállat.hu-t tudom ajánlani hirdetés keesésre)
mondanám még a Dobbermat de az nem bírja hideget!
Komondor nekem ilyen van törzskönyvesen vettem egy tenyésztőtől kennelnevet is tudok mondani így 20.000Ft törzskönyv nélkül 15.000Ft
Kuvasz 10.000Ft
megnézném milyen kutyát vettél 20.000 Ftért törzskönyveset.
Bocsi,de nekem ez a véleményem.
10-20 ezerért csak keverék, munkaképesség nélküli, rossz idegrendszerű, diszpláziás kutyát kapsz. Egy kutyát sétáltatni kell, nevelni kell, különben kezelhetetlenné válik és a gazdáit, családtagokat is megtámadja, főleg egy őrző-védő kutya. Nem úgy megy, hogy kikötöd, aztán majd elijeszti a betörőket. Az etetés, állatorvosi költségek ingen drága, remélem ezzel is számoltál.
Egy jó kölyökkutya 80 ezertől kezdődik, én a komondort ajánlanám, de nagyon nézd meg honnan veszed, csak tenyésztőtől, törzskönyvvel vegyél kutyát!
A komondort én nem ajánlóm.Nekem is olyan van,és nagyon büdös meg mocskos,a szőre összeáll.Ez azért van mert nem engedi magát fésülni.Meg a területet se védi,csak döglik egész nap.
Amerikai bulldog.
Nagyon jó területörző.Az egész családot megvédi bármi áron.A baj,hogy inkább a lakásba való és nem valami szép.
Árat nem mondok,mivel találtam olyat is ami ingyenes és olya is ami 130.000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!