Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megmerjem kérdezni tenyésztőtő...

Megmerjem kérdezni tenyésztőtől a kölyök kutyák árát, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Mondták többen, hogy némelyik tenyésztő eléggé felháborodik, ha megkérdezik a kölykök árát.

Mások szerint miért lenne már felháborodva, hiszen a kölyök bárhogy is nézzük egy termék, aminek ára van, és nem ingyen fogja oda adni a vásárlónak.

Kennel honlapokon sosincs kiírva a kölyök ára, vagy annyi van írva, hogy érdeklődésre.

Akkor ha felhívok egy kennelt, elmondom, hogy érdekelne hogy van-e kölykük, és megkérdezhetem, hogy mennyibe kerülnek?

Vagy ha megkérdezem lecsesznek majd, hogy csak az áruk érdekel?

2011. aug. 10. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én üzit irtam több tenyésztőnek is mindegyik nagyon kedves volt velem.Evvel kezdtem: Tisztelt xy!

Érdeklődni szeretnék a 2011 áprilisában született kölykökről?Meg vannak még a kicsik?És még annyit szeretnék kérdezni hogy mennyibe kerülnek?Vagy ez hogyan működik?

És nem basztak le hogy miért kérdetem meg hogy mennyi egy kiskutya..:)

2011. aug. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!