Az amerikai bulldog általában veszélyes eb?
Figyelt kérdés
Vagy vannak kivételek,vagy csak nevelés kérdése?
Én eddig akármennyi amerikai bulldogot láttam szinte mind agresszívan lépett fel.
2011. aug. 10. 09:49
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nagyon megtetszett a fajta,tavasszal szeretnék is venni egy szépet :)
2011. nov. 11. 12:11
12/13 anonim válasza:
Azért azt semmiképpen nem szabad elfelejtetni a kutyáról.. hogy az egyetlen kutya fajta amivel több kevesebb ideig de kutyákra vadásztak..
13/13 anonim válasza:
Úristen, kik vagytok ti? Nekem Amerikai Bulldogom van...igen nagyon veszélyes meg agresszív, halálra nyalogat. Nem is értem, hogy tehettek fel ilyen kérdést, hogy meritek a fajtát így TUDATLANUL is elítélni? Minden nevelés kérdése, ennél hűségesebb, szebb, kutyafajtát nem is láttam még... Egy amerikai bulldog felismer minden helyzetet, csak akkor ugat, ha tényleg veszély van, különben feleslegesen nem tornáztatja magát.. és ami a legfontosabb, ez a fajta, ha kell az életét áldozná a gazdájáért!!!! az enyém egyől jön oda hozzám, bújik, nyalogat, soha nem harapott meg, és soha nem is nyúlt felém a szájával! a válasz egyszerű, ha agresszív az azért van, mert a kutya megérzi ki a jó és ki a rossz ember, inkább magadba kéne nézni.....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!