Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha van egy kissé fegyelmezetle...

Ha van egy kissé fegyelmezetlen 1 éves kutyám, akkor ha szereznék egy kiskutyát melle, az is eltanulná tőle ezeket?

Figyelt kérdés
Amúgy sokmindent tud, csak szörnyen makacs meg hát nem fegyelmezett. Ha akarok mellé egy kiskutyát (valami igen apró termetűre gondoltam - a nagyobbik tacsi-foxi keverék), akkor ő is átvenné ezeket a dolgokat? Mert mostmár nagyjából tudom, hogy mit rontottam el a nagyobbnál, természetesen imádom, de szeretnék mégegyet, hogy játszanak egymással, és gondoltam, a fiatalabbra már jobban figyelnék ilyen szempontból is. Ezt meg lehet csinálni?
2008. márc. 4. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen nevelésen mulik
2008. márc. 4. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
aha csak figyelj rá oda mert a kicsi a nagyobbra fel fog nézni, ő lesz a főnök, de ha jól neveled a kicsit és ő nagyon szófogadó lesz, talán még a nagyobb is tanul tőle.
2008. márc. 4. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

kutyaésszel lehet így is gondolkodni:

amit szabad a nagynak azt nekem is lehet, ha ő nem fogad szót akkor nekem se kell majd, és én sem kapok ki érte

2008. márc. 10. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindent eltanul! Még a játék módját, a fogásokat is. Előbb jobb lenne a legrosszabb szokásokról türelmesen lenevelni a nagyot.
2008. márc. 12. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!