Szerintetek ennek a kutyusnak mitől ilyen szép a szőre?
2011. aug. 9. 21:00
21/27 anonim válasza:
Napi 1-2 tojás sem az embereknek, sem a kutyáknak nem tesz jót...
Persze tök jó kaja, meg csomó hasznos vitamin van a sárgájában, de nem szabad túlzásba vinni.
A másik meg, hogy nyersen sem túl jó adni. Nem árt egy kicsit hőkezelni.
Én még a lenmagolajat vagy halolajat ajánlanám. Ezek is jót tesznek a szőrnek. Többet érsz természetes anyagokkal, mint kapszulákkal.
22/27 anonim válasza:
a kedves kérdező megakarja fertőzni a gépeinket
23/27 anonim válasza:
Tavasszal, nyáron a bernik nagyon vedlenek és az elhalt, elhalófélben lévő szőr sosem olyan fényes, mint a téli bunda. Szerintem is sok felesleges dolgot adagolsz a kutyának. Heti 1-2 tojásnál nem szabad többet adni, ám én sosem adok, mégis szépek. Szerintem a táp kiváló, mehet még mellé egy bőr, szőrtápláló vitamin és elég!
24/27 A kérdező kommentje:
csak azt kap :) acanát eszik kap csonterósítőt meg a szőrére is valamit mert korpás volt és az állatorvos adta,semmi mást nem kap nem hiszem hogy ez sok :) kipróbálom a tojást aztán ha nem jön be akkor a halolajat :)
2011. aug. 9. 23:32
25/27 anonim válasza:
A csonterősítő sem kell, mert az Acanában benne van a szükséges kalcium, túladagolni pedig nagyon nem jó.
Én minden nap fésülöm őket. Milyen fésűt használsz? Lehet, hogy az nem megfelelő. A furminátort is elhagynám a helyedben, megkopasztja a kutyát.
26/27 anonim válasza:
csonterősítőt mit kap? calciumot ne kapjon mert nagyon durván túl lehet adagolni ha valamit adsz asz maximum ízület védő legyen (zöld alga kivonat) de más nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!