Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ennek a kutyusnak...

Szerintetek ennek a kutyusnak mitől ilyen szép a szőre?

Figyelt kérdés

az enyémnek nem ilyen a szőre pedig mindent megteszek :(

[link]

2011. aug. 9. 21:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Napi 1-2 tojás sem az embereknek, sem a kutyáknak nem tesz jót...

Persze tök jó kaja, meg csomó hasznos vitamin van a sárgájában, de nem szabad túlzásba vinni.

A másik meg, hogy nyersen sem túl jó adni. Nem árt egy kicsit hőkezelni.

Én még a lenmagolajat vagy halolajat ajánlanám. Ezek is jót tesznek a szőrnek. Többet érsz természetes anyagokkal, mint kapszulákkal.

2011. aug. 9. 22:53
 22/27 anonim ***** válasza:
a kedves kérdező megakarja fertőzni a gépeinket
2011. aug. 9. 23:09
 23/27 anonim ***** válasza:
Tavasszal, nyáron a bernik nagyon vedlenek és az elhalt, elhalófélben lévő szőr sosem olyan fényes, mint a téli bunda. Szerintem is sok felesleges dolgot adagolsz a kutyának. Heti 1-2 tojásnál nem szabad többet adni, ám én sosem adok, mégis szépek. Szerintem a táp kiváló, mehet még mellé egy bőr, szőrtápláló vitamin és elég!
2011. aug. 9. 23:24
 24/27 A kérdező kommentje:
csak azt kap :) acanát eszik kap csonterósítőt meg a szőrére is valamit mert korpás volt és az állatorvos adta,semmi mást nem kap nem hiszem hogy ez sok :) kipróbálom a tojást aztán ha nem jön be akkor a halolajat :)
2011. aug. 9. 23:32
 25/27 anonim ***** válasza:

A csonterősítő sem kell, mert az Acanában benne van a szükséges kalcium, túladagolni pedig nagyon nem jó.

Én minden nap fésülöm őket. Milyen fésűt használsz? Lehet, hogy az nem megfelelő. A furminátort is elhagynám a helyedben, megkopasztja a kutyát.

2011. aug. 9. 23:38
 26/27 anonim ***** válasza:
csonterősítőt mit kap? calciumot ne kapjon mert nagyon durván túl lehet adagolni ha valamit adsz asz maximum ízület védő legyen (zöld alga kivonat) de más nem kell
2011. aug. 9. 23:48
 27/27 anonim ***** válasza:
photoshop xD
2011. aug. 10. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!