Tacskó gazdik! Nektek mi a véleményetek erről? :/
Figyelt kérdés
Volt egy lány tacsim 10 éves volt mikor meghalt rákban.Azt hallottam hogy ezeknek a kistestű kutyáknak ez a legnagyobb ellenségük.2011. aug. 9. 20:34
1/7 anonim válasza:
azt, hogy a kistestű kutyáknak ez a legnagyobb ellenségük
2/7 anonim válasza:
Én sokkal inkább azt hallottam, hogy a tacsik jellemző betegsége az, hogy a rövid lábuk miatt a gerincükkel lesz probléma, és akár le is bénulhat a hátsó felük. De egyetlen betegség sem azt jelenti, hogy kötelezően ez lesz a baja a kutyusnak.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Az egyik ismerősöm tacsiját 17 évesen kellett elaltatni, mert már süket volt és alig látott. Nagyon szép kort élt meg, és az öregségen kivül más baja nem volt.
4/7 anonim válasza:
Hát a tacsinak inkább a tacskóbénulás. Amúgy a nagytestű kutya is lehet rákos vagyis ez nem feltétlenül igaz hogy a kistestű kutyáknak a legnagyobb ellenségük a rák.
5/7 anonim válasza:
A mi tacsink cukorbetegségben halt meg anno. A mostani még csak 3 éves, úh. neki van még elég sok kutya élete szerintem :D
6/7 anonim válasza:
Olyan nincs a mai világban, hogy a legnagyobb ellenségük a rák, vagy stb. Meghalhat betegségben, balesetben, vagy végelgyengülésben is.
7/7 anonim válasza:
A tacskókra nem igazán jellemző a rák. Inkább a border collie-kra, boxerekre, staffordshire terrierekre, rottweilerekre... és ezek mind nagyobb testű fajták. De ez mérettől független... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!