Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tacskó gazdik! Nektek mi a...

Tacskó gazdik! Nektek mi a véleményetek erről? :/

Figyelt kérdés
Volt egy lány tacsim 10 éves volt mikor meghalt rákban.Azt hallottam hogy ezeknek a kistestű kutyáknak ez a legnagyobb ellenségük.
2011. aug. 9. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
azt, hogy a kistestű kutyáknak ez a legnagyobb ellenségük
2011. aug. 9. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal inkább azt hallottam, hogy a tacsik jellemző betegsége az, hogy a rövid lábuk miatt a gerincükkel lesz probléma, és akár le is bénulhat a hátsó felük. De egyetlen betegség sem azt jelenti, hogy kötelezően ez lesz a baja a kutyusnak.
2011. aug. 9. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az egyik ismerősöm tacsiját 17 évesen kellett elaltatni, mert már süket volt és alig látott. Nagyon szép kort élt meg, és az öregségen kivül más baja nem volt.
2011. aug. 9. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát a tacsinak inkább a tacskóbénulás. Amúgy a nagytestű kutya is lehet rákos vagyis ez nem feltétlenül igaz hogy a kistestű kutyáknak a legnagyobb ellenségük a rák.
2011. aug. 9. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi tacsink cukorbetegségben halt meg anno. A mostani még csak 3 éves, úh. neki van még elég sok kutya élete szerintem :D
2011. aug. 9. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs a mai világban, hogy a legnagyobb ellenségük a rák, vagy stb. Meghalhat betegségben, balesetben, vagy végelgyengülésben is.
2011. aug. 9. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A tacskókra nem igazán jellemző a rák. Inkább a border collie-kra, boxerekre, staffordshire terrierekre, rottweilerekre... és ezek mind nagyobb testű fajták. De ez mérettől független... :/
2011. aug. 10. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!