Hogy lehet elérni hogy a kutyám tüzeljen?
ha eljött az idő akkor tüzelni fog ő, te ebbe nem tudsz beleszólni.
én azt javaslom, hogy az első tüzelésnél még ne csináltasd fel, de ahány tenyésztő annyi szokás
ez olyan mint a lányoknál nem tudod azt csinálni hogy megjöjjön max kiszámolni tudod hogy kb mikor jön meg...
az én kutyám tavasszal(április,május) és ősszel tüzel(szept vége ,október) nála mindig így van
az első tüzelést tényleg hagyd ki mert még fiatal hogy kölyköket hozzon a világra vagyis azzal nem is lenne próbléma de nem tudna velük mit kezdeni.. én ha csinálnám 2-3 éves korban pároztatnám fel..
Ügye ez csak vicc?
A szuka akkor kezd tüzelni ha annak eljött az ideje és sokkal okosabb lenne azon gondolkozni, hogy mikor ivartalanítassátok mint azon mikor fedztessétek.
Amúgy sem az a lényeg mikor tüzel hanem hogy szükség van-e még több gazdikeresőre. Ha a szukád tkves, szűrt, tenyészszemlén megfelelt és vannak eredményei, van kennelneved és tudod mivel jár egy alom felnevelése a kan kiválasztásától a kölykök eladásáig akkor érdemes a fedztetésen gondolkodni.
A kérdésedből ítélve még nagyon az út elején jársz, ami nem baj csak fogadd meg a nálad tapasztaltabbak tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!