Mi a véleményetek a Cairn terrierről? Tapasztalatok? Ajánljátok panelba?
Szia!
Nekem személyes tapasztalatom nincs vele, de mivel TERRIER, rengeteg mozgást, elfoglaltságot igényel,nem arra való, hogy egész nap a panelban ücsörögjön. Ha ezt nem kapja meg, bizony ás, kapar, ugat, szétszed mindent...
Őszintén szólva én egy terriert nem tartanék panelban.
Ajánlom, hogy nézd meg a www.olcsokutya.uw.hu-n a Fajtabemutató menüpont alatt a cairn terrier jellemzőit.
Terriert panelba csak akkor ha napi 3 óra mozgást, foglalkozást tudsz neki biztosítani.
A kistermetű terrierek ráadásul nagyon makacsak, tehát értő kéz is kéne hozzá, hogy ne legyen egy rémálom a kapcsolatotok.
a cairn terrier aktív, mindig vidám, bátor, játékos, tanulékony társ. Nagyon jő házörző. Nem ugatós, és nem agresszív. Sokáig élnek, és nincsenek egészségügyi problémái.
Bár mivel terrier, sok mozgásra van szüksége, de amúgy ideális kutya.
Nekem is ilyen kell.
És az előzőkkel nem egészen értek egyet abban, hogy terrier, ezért nem igazán való lakásba, hiszen a yorkshire is terrier...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!