Miért szereti a kutyám ezt annyira? (lent. )
Figyelt kérdés
8 hónapos lány kutya és azt szereti nagyon mikor a lábamat a hasa alá teszem és úgy felemelem,hogy csak az első két lábán áll, és így boldogan áll aztán ha leengedem meg fodrul és odaáll a lábam fölé,hogy emeljem fel megint,és amíg nem emelem fel ott erőszakoskodik.2011. aug. 9. 00:22
1/3 anonim válasza:
Nálam ez az 1 éves fiúkutyámmal van, már vagy fél éve, de enyém ha nem emelem fel, akkor elmegy, nem erőszakoskodik, max. könyörgöen rám néz. De azt hittem ,hogy csak az enyém csinálja, jó tudni, hogy nem vagyok vele egyedül :)
2/3 anonim válasza:
még ilyen fiatalon elég játékosak a kutyák,szerintem csak játszani akar :)....
3/3 anonim válasza:
nekem meg a kutám mindig azt szereti ha vakarom a hátét a fejét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!