Hol tudnék olcsón Border Collie-t szerezni/venni?
"nincs így hirtelen 50-60 ezer forintom".
Hát talán akkor nem hirtelen kéne kutyát venni hanem még gyűjteni egy kis pénzt. 20-30ezerért jó eséllyel rádsóznak egy keveréket, ami nyomokban (sem) fogja hordozni a fajta jegyeit. A menhely jó megoldás.
Ő pl menhelyen van. 1.5 éves.
Menhelyen lehet, hogy találsz Border colliet, vagy érdeklődhetsz fajtamentőknél.
Én is szeretnék egyszer majd egy Bordert, csak sajnos most nincs lehetőségem kielégíteni a hatalmas mozgásigényét.
A border egyébként nem egy olcsó kutya, ismerek egy nagyon jó tenyésztőt, most vannak gyönyörű kiskutyái, csak nála 100e egy kiskutya.
Vagy van még egy kis border a Shadow of the Meadow kennelben. [link]
Olyan 3 hónapos körül lehet. Azt hiszem olyan 80e körül van ott, de szerintem lehetne alkudni ha még mindig nem vitték el.
Ez a angol pásztor fajtamentés honlapja:
Idetettünk 2 linket is ingyen elvihető kutyáról.
Ha mindenképp kölyköt akarsz, akkor jelentkezz a fajtamentésnél, és akkor, ha bejön egy kölyök akkor azonnal hívni fognak.
Miért kell az embereknek minden azonnal??
Én tavaly februárban(!) foglaltam le egy border kölyköt és csak ez év decemberében hozhatom el. Addigra összegyűlik rá a pénz is. (igaz ő kicsit többe kerül mint 100e..) De akkoris kivárom, összegyűjtöm, mert ez az álmom!
Türelem, kisbordert terem :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!