Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Freesnapfban milyen prémiumos...

Freesnapfban milyen prémiumos tápok vannak?

Figyelt kérdés
Van 2 kis kutyám,nekik szeretnék prémium minőségű tápot venni.
2011. aug. 8. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
royal canin, gourmet perle, stb sok van ott
2011. aug. 8. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Dog Chow-t is vehetsz,az is jó
2011. aug. 8. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Van ott ROyal Canin, Bio Plan, Select Gold... Most ennyi jut eszembe, én inkább a macsekdolgokat szoktam nézni...

Egyébként, né nem ajánlom, hogy ott vegyél tápot (legalábbis nekem macskatápban nagyon drágának számít a Fress - Royal Canin).

Először is nézz szét itt, nagyon jók az áraik, én Győrbe a rendelés után rögtön másnap reggel megkaptam az árut.

[link]

2011. aug. 8. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó,ez jó oldal...Nagyon jó áron vannak a tápok...

Dog Chow,Cat chow-ról mik a vélemények?

2011. aug. 8. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Negyedik, az a helyzet, hogy bármennyire is próbáltam a jót nézni a Cat Chowban, az van, hogy ugyanannyi benne a hús, mint a Kitekatban... Magyarán szinte semmi...

Én jelenleg RC Kittent adok neki (arről a apról rendeltem, nagyon jó áron), nem bízom a véletlenben, inkább tutira megyek. De ő macska, állítólag kutyusnak nem szükséges a prémium táp, monjuk én ezzel vitába szuállnék, pláne, ha mondjuk beteges kutyáról van szó (masztiff, dogok, stb.).

Én azt mondom, mindenki, amikor első útjára viszi állatkáját a dokihoz, kérdezze meg őt, hogy milyen tápot ajánl.

2011. aug. 8. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:

1 éves kutyáról van szó,aki átesett egy komoly gyomorbetegségen,rettentően lefogyott,minden átment rajta,aztán elkezdtük dog chow-val etetni és szépen kezd formásodni,rettentő mozgékony kopó.

Cicám 3 éves ivartalanított nöstény,akinel voltak gondjai a veséjével,párszor felfázott,pedig benti cicus...

2011. aug. 8. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a kutyus tényleg rendbe jött és ezt a doki is megállapította, akkor örülök neki!:)

Ivartalanított cicusnak mindenképpen érdemes sterilized tápot adni, nem tudom, a Cat Chowban van-e ilyen. Ha igen, hát hajrá, viszont mondom, kérdezz ráa dokinál, mert lehet, hogy igényelni fognak valami kieészítő vitamint, amíg teljesen fel nem épülnek.

2011. aug. 8. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Eddig sterilizált cicáknak való tápot kapott,de ugye a friskies nem igazi minőség,ezért gondolkodtam a cat chow-n.Kutya most Sumiit 10 tápot eszik,kanadai márkájú táp,15 kg 13.000 asszem,de vissza fogunk térni a dog chow-ra vagy lehet Josera lesz ezután...azt hallottam az jó minőség
2011. aug. 8. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!