A kooikerhondje jó választás lenne vagy inkább másik fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Egy olyan kutyát szeretnék, aki:
-30-50 cm-es
-könnyen tanítható
-átlagos mozgásigényű
-kertben tartható
-rövid vagy félhosszú szőrű (heti: 1-2 esetleg 3 kifésüléssel)
-nagyon jó családi kutya
-nem ráncos pofájú
-és nem munkakutya
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 7. 21:10
11/14 anonim válasza:
szerintem még sok is..vedlési időszakon kívül én kb 2 havonta egyszer kikefélem ha vedlik akkor heti egyszer alaposan... nagyon jó minőségű, öntisztuló szőrük van ha koszos akkor is néhány nap alatt magából kipereg a szőréből
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2011. aug. 9. 20:53
13/14 A kérdező kommentje:
nekem a magyar vizsla is nagyon tetszik, de ő túl energikus, nincsen hasonló fajta, csak nyugodtabb.
2011. aug. 16. 18:16
14/14 anonim válasza:
az asztrál juhászkutya és a springer spániel és sheltie is miunkakutyák és nem átlagos a mozgásigényük, a springert nem tudom de a sheltie és az aussie nagy mozgásigényű fajták
szerintem egy cocker spániel vagy nézz körül a menhelyeken ott rengeteg ilyen kutya van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!