Mi legyen az angol bulldogom neve?
Figyelt kérdés
Gondoltam a Työtyőkére meg a Trotyókára, mivel ezek szerintem illenek rá nagyon. Olyan Työtyökés vagy Trotyókás, még nem tudom. Melyik legyen?2009. ápr. 10. 12:33
2/16 anonim válasza:
Ezeket a neveket ugye nem gondoltad komolyan? Sztem egy angol bulldog egy komoly kutya (legalábbis Ő ezt gondolja magáról), úgyhogy én egy komoly nevet adnék neki, ami esetleg egy kicsit mókás hangzású. Oszkár, pl. Mi lenne, ha az alapján nézegetnél nevet, hogy az mély hangzású legyen???
3/16 anonim válasza:
Angliában hallottam egy gazditól,hogy Churchill-nek hívta az angol bulldogját....Nagyon találó név szerintem...
5/16 anonim válasza:
Szerintem meg magas magánhangzók legyenek benne, mert a kutya valahogy arra jobban figyel. mondjuk az oszkár pl nekem is tetszik
6/16 anonim válasza:
Az eredeti ötletek is jók nagyon szerintem.
7/16 anonim válasza:
Legyen Churcill, azaz Csörcsill! Angol államfő volt. Híres kutyád lesz :-)
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
szerintem találj neki valami jobb nevet,mint amiket leirtál,valami magas kellene hogy hallgasson is rá.és ezt kiabálnád neki hogy trotyó és jönne??(bocs)
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a naptárat, ma nápolyi névnap van, az lesz a neve valószínűleg. Bár az anyukája neve Sóska.
2009. ápr. 12. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!