Kutyapark Budapesten?
Van kutyapark* Budapesten? Ha ismertek ilyent Budapesten, tudnátok címet mondani?
A válaszokat előre is köszi!
*kutyapark, kutyafuttató vagy tudom is én! Az ahol akadályok vannak.
Én ezeket ismerem:
Budapest I. ker.: Donáti utca Hunyadi János út között kutyafuttató, nincs sok akadály, domboldalon van és csap is van(nem tudom még működik-e?) Megközelíthető BKV-val: Deák tértől 16-os busz Donáti utcai megálló(4.)
Nagyon sok sétálós zöldterület van, a kutyások normálisak.
Budapest III. ker.:
Szépvölgyi úti HÉV megálló mellett a Duna felöli oldalon. Van egy csomó akadály, csap nincs, semmi értelmes zöldterület, max. a Fenyőgyöngyéhez ha fölmész busszal a Kolosy tértől, ott van erdő, stb...
Budapest III. ker.:
Árpád hídi HÉV megállótól kb. 2 percre van egy kutyafuttató(a HÉV vonalán tovább kell menni a sínek mentén), néhány agility akadállyal, de a környéken nagyon sok a zöldterület(mi most itt lakunk), sok a kutyás, főleg szobacirkálók(semmi bajom velük, csak a gazdáik féltik agyonra őket), de vannak jópáran, akik normálisak. Rengeteg zöldterület, nagyon jó akár kirándulni is, pl. Hajógyári szigetre utána egy séta. :D
és rákerestem, egy másik válasz, hátha ez van közel:
"Mi Csepelen lakunk, és a Kis Duna-part végén a Horgásztanyánál van egy nagyon jó kis kutyafuttató, agility eszközökkel. Vannak többféle eszközök, lehet ugrani, szlalomozni, mi nagyon szoktuk élvezni a colliemmal :) Kispestről a 148-assal el lehet majdnem a végállomásig menni, és akkor onnan kb egy 5-6 perces séta. Itt a linkje is: [link]
A Hollandi út végén, a Horgásztanyánál van ez. Egyébként már teljesen más, változott, a képek régiek. Van azóta már gumi is, amit át lehet ugrani, és padot is tettek már le :)"
Örs vezér téren is van egy. Nem túl nagy de árnyékos, zöld
mármint ahol a kutyák még nem ásták ki :) mi pl vissza szoktuk temetni a lukakat. Mindenféle kutya van kicsi is nagy is kölykök is meg öregek is. A gazdik ált. normálisak.
Ha tudjuk, hogy a kutyáink nem jönnek ki akkor is adunk esélyt, hogy be tudd vinni rohangálni. De ha már a te el tudod engedni mert behívható akkor ott van még a pillangópak+a kerepesi út végig a Róna utcától az Örs vezér térig.
Üdv Tibor (Husky-s)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!