Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy fajtatáp?

Mennyibe kerül egy fajtatáp?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes puli kölykünk. Szeretnék neki venni puli fajtatápot én a Royal Cain-ra gondoltam. Mennyibe kerül? Van még más féle jó minősségű fajtatáp?
2011. aug. 6. 13:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg valami olcsóbbat.
2011. aug. 6. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
nekünk is pulink vannak,de puli fajtatápot még sehol sem találtam amúgy egy 15 kgos általában 18-20.000 Ft,de nem pulis fajtatáp.
2011. aug. 6. 14:11
 3/4 A kérdező kommentje:
És egy sima táp is ennyibe kerül belőle? (már mint úgy értem hogy sima hogy bármilyen fajtának adható)
2011. aug. 6. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A Rc nagyon drága az összetételéhez képest,kevés hús és sok gabona.Elég sok kutya allergiás is rá,pl.az enyém is,de ismerősök is panaszkodtak miatta.Tápváltás után eltűnt a probléma.

Egy pulinak tökéletesen elég egy jobb középkategóriás táp,pl.Josera,Runner vagy Brit.

2011. aug. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!