Melyik a legolcsóbb normális kutyatáp?
van egy nagytestű kutyánk most hoztuk a menhelyről és szeretném minnél jobb minőségű táppal etetni de nekem nincsen havi 10000forintom csak a kutya kajájára sztem ő napi 800-1000g ot megeszik ha mondjuk egy joserát nézünk ami asszem 7200Ft/15kg akkor havi 14körül kéne csak tápra költenem
olyat meg nem akarok hogy megveszem neki a tescos 2000forintos tápot
milyenek vannak olcsóbban vagy mondjuk hogyan tudok neki kevés pénzből megfelelő kaját csinálni? kb havi 5-6ezerre gondoltam
30 kg kutyakaját nem eszik meg egyik sem ... 1 kg nem kell, az nagyok sok
Hány kiló az eb?
Én kennel's favorite-t ajánlom, 20 kg kb. 7-8000 Ft. Nekem 1 zsák elég a 2 labradornak és a kiskutyámnak egy hónapra, némi itthoni fözéssel kiegészítve.
Hát ez engem is nagyon érdekel a későbbiekre, mikor már meglesz a nagytestű kutyám.
Nem drága, de mégis jó minőségű táp.
Kicsit túleteted a kutyádat! :)
Nézd meg, ott van a tápoknál az ajánlott etetési útmutató. Persze ez csak irányadó, lehet ennél kevesebb, több is elég, de hogy a kétszerese, azt kétlem.
A 800 gramm az nyolcvan deka, az 1000g meg ugye egy kiló, egy újfundlandi nem eszik meg annyit egy nap.
Inkább vedd meg a 7-8 ezres tápot, mint az olcsókat. Az olcsókban ugyanis kevesebb a tápanyag, ezért dupla mennyiséget megeszik belőle szerencsétlen kutya, mint egy normál tápból. És ez ugye dupla annyi kakival is jár...
köszi midnenkinek
most néztem utána olyan 500g kell neki ami azt jelenti h a 15kg-os táp egy hónapig elég kb
ugymond moslékot adhatok neki? persze nem ugy gondolom hogy a megmaradt rántottát összekeverem a pudingal meg bele egy kis töltöttkáposzta lé hanem mondjuk ha marad egy kis pörkölt odaadni neki kenyérrel vagy egy kis húslevest víz helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!