Segítség nagyon rosszat csinált a kutyám?
Kellene találnod egy jó kiképzőt. Aki képes megtalálni azt a módszert, amivel le lehet tiltani a vadászatról a kutyádat. Házilag ne barkácsold a kutyát, mert nem lesz eredményes.
A végső megoldás. szerzel elektromos nyakörvet. Ha csak a csirkék közelébe is megy, jelzel vele.
Nem kell egyből az állatvédőket hívni!-.-! Az előzményeket sem tudjátok! Lehet,h csak odaütött egyet az orrára! A "megveréssel" nem kell egyből arra gondolni,h véresre verték a kutyát,egyébként én sem vagyok oda az állatkínzásért! A kutyákat nem verni kell,hanem kizökkenteni!
A foxi,mivel vadászkutya,és a vérében van,nagyon nehezen lehet leszoktatni a "csirkegyilkolásról"(Pl nekem rottweilerem van,akinek a vérében van,h támadja a kisebb és nagyobb kutyákat,de leszoktattam róla!) Le kéne terápiázni,hogy ne bántsa a csirkét,deh ezt csak kutyaoktatóval,vagy olyan emberrel aki érti milyen "terápiára" gondolok!
Remélem tudtam segíteni! Jó kutyázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!