Milyen bejárati ajtót vegyek hogy a kutya ne rágja szét?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 23:21
1/10 anonim válasza:
Vasból...
A kutya mindent szét fog rágni, még a műanyagot is...
2/10 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam írni hogy vasat XD De én úgy tudom hogy a kutyák a fémet nem szeretik a szájukba venni szóval gondolom valami fémaljú, fagy fémbevonatos ajtó is jó, vagy amíg a kutya nem növi ezt ki, addig tegyetek oda valamit vagy egy kis kaput vagy valami torlaszt ha tudtok. Ha nagy a kutya, mármint felnőtt akkor pedig rekesszétek ha tudjátok. De miért rágja az ajtót?
3/10 anonim válasza:
Inkább tanítsd meg arra, hogy ne rágja.
4/10 anonim válasza:
Nem azon kéne gondolkodni, hogy milyen ajtót vegyél, hanem hogy a kutyával mit csinálj. :) Valószínűleg szeparációs szorongása van.
5/10 A kérdező kommentje:
Nemtudjuk miért rágja a bejárati ajtót a Bull terrier szuka de már harmadszorra rágja meg és idegesítő tanítani meg képtelenség mert örül ugrál össze-vissza.
2011. aug. 6. 00:19
6/10 A kérdező kommentje:
És nem figyel senkire
2011. aug. 6. 00:21
7/10 anonim válasza:
Persze, képtelenség tanítani. Mindenki ezt mondja, aki nem foglalkozik eleget a kutyájával, így az neveletlen és mivel unatkozik, nem csoda, hogy rágja a ajtót.
8/10 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy idegesítő.
De akkor is vele kell kezdeni valamit.
Holnap a szomszéd nénit rágcsálja majd meg, aztán akkor is ezt mondod majd..? Ne viccelj.
Kezdd alap engedelmességi feladatokkal pórázon.
Nagyon jófej fajta kutyád van, érdemes vele foglalkozni!!
(nekem az egyik kedvencem)
9/10 anonim válasza:
Ajjaj, rosszul állsz hozzá.A tünetet kezelnéd. Miért rág? Inkább innen nézzük: ha kicsi jön a foga, ha nagyobb unja magát, depis, mozgás hiányos, meg úgy egyébként is sokat rágnak. Fele arányban visszafogod ha saját rágókákkal látod el! Másik fele a dolognak jó alapos megmozgatása a kutyának. Egy kutyám se rágta szét a berendezést, igaz mindig figyeltem mit vesz a szájába.
10/10 anonim válasza:
A kutyád nem örül és ugrál, hanem folyamatos stresszben pörög ide oda szegény. Mozgatni kellene kapun kívül jó sokat. Nem tudja lemozogni magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!