Mit ajánlotok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
Van egy 1 éves kislány golden retrieverem és ma észrevettem,hogy hígabb a széklete,mint szabadna. Mit ajánlanátok,ami segít neki?Előre is köszönöm ! :)
hasmenés ellen én is a vizben főtt rizst ajánlom egy nagyon kevés csirkehússal. Ha pár nap alatt nem javul, vidd el orvoshoz.
Az egyik előttem válaszlótól pedig azt kérdem: mi köze van a hasmenésnek az ivartalanításhoz?
Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
A kedvével nincs baj,a sétánál hatalmasakat szaladunk és játszunk.
Ivartalanítani pedig nem fogjuk,főleg ilyesmi miatt,szeretnénk majd egy alomnyi kiskutyát,amint elkészülnek a szükséges vizsgálatok hozzá,tehát az ivartalanítás csak későbbre fog halasztódni.
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
szégyelld magad. küldj egy képeslapot a goldi fajtamentőknek hogy ujabb alommal ajándékozod meg a világot!
amugy nem értem ha szereted a kutyád akkor m inek teszed ki a párzásnak. a párzás a szukának fájdalmas, nem ember nem élvezet, ösztön.
Igen,törzskönyves és a szűrésekre hamarosan sor kerül, ha valami probléma adódik,akkor természetesen eltekintek az alomtól.
Egyébként megoldódott ez a székletprobléma,megjavult magától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!