Milyen kutyát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nos szerintem nyugodtan mondhatom hogy tanyán élek, van egy macskánk meg vannak nyuszijaink és egy olyan kutyus kéne ami nem bántja őket (de gondolom erre tanítani kell), nyest is van a környéken, meg egy csomó más állat.Olyan kéne ami szereti a gyerekeket de jó házőrző és amíg nem vagyunk itthon addig nyugodtan be lehet zárni.
azt hiszem leírtam mindent :)
2011. aug. 3. 16:18
1/9 anonim válasza:
hovawart, német juhász, border collie
2/9 anonim válasza:
Mekkora a terület? Miért kell bezárni?
Ha nagy a terület kuvasz vagy komondor.
3/9 anonim válasza:
Egy tanyára én nagyobb testű keverékkutyát ajánlanék. Mindenképpen olyat aminek nem nagyon rövid a szőre.
4/9 A kérdező kommentje:
a telek mérete kb. 60m lehet
2011. aug. 3. 16:28
5/9 anonim válasza:
Első: a border colliet mi a fenéért ajánjátok boldog boldogtalannak?? Jelen esetben a leírtaknak meg se felel....
6/9 anonim válasza:
németjuhász, és menhelyi kutyusok ..
7/9 anonim válasza:
16:37-essel egyet értek. Minden ehhez hasonló kérdéshez oda írjátok...
Egyébként szerintem lehetne, Pumi, Puli, és még talán Németjuhász.
Össze szokás meg szerintem nem lesz vészes, mert ha kölyök korától fogva velük él, megszokja:) Nálunk is így volt!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. aug. 3. 17:42
9/9 anonim válasza:
Shiba inut,a vele együtt élö állatokat nem bántja de az idegeneket elüldözi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!