Milyen frisbees fajta legyen?
Szeretnék egy olyan kutyát amelyik jó frisbeere és dog dancingre. Egy mozgékony kutyát szeretnék, de lakásba amely kibírja a 8 órát egyedül amíg dolgozom, munka után viszont csak vele foglalakozom 4 órán át mozognánk-frisbeeznénk dog dancingelnénk, játszana a többi kutyussal. Hétvégén pedig túrák és kutyasuli.
Mennyi ideig lehet egy kutyával frisbeezni, (egy gyakorlott kutyával) 1-2 órán át lehet frisbeezni?
Én ezeket a fajtákat néztem ki csak nem tudom hogy bírnák-e a 8órát egyedül? : aussie,sheltie,pumi,mudi,border collie, de ha tudtok más fajtákat amik jók frisbeere
Köszi a válaszokat és ezek a fajták kibírják otthon egyedül amíg meg nem érkezem?
Mennyi ideig lehet egy kutyával frisbeezni, (egy gyakorlott kutyával) 1-2 órán át lehet vele frisbeezni?
Frisbee Sulee
Nekem aussiem és sheltiem is van szóval tapasztalatból mondom, hogy mind a két fajta jól bírja ha egyedül van napközben de kölyökként az aussiek elég szép károkat tudnak csinálni a kertben és a lakásban a sheltie már csak méreténél fogva se tud annyira rombolni bár meglepően kreatívak ők is... az aussiemmal agilityzni szoktunk de a sheltiemmel frisbeezni hobby szinten és nagyon jó benne!! Több frisbees sheltiet is ismerek és ügyesek nagyon.
Azért a bordernél nincs jobb frisbee kutya, az aussiek rettentő okosak, de a termetükből adódóan nem olyan ruganyosak, mint egy border. Kisebb méretű kutyával pedig nem lehet olyan látványos trükköket csinálni, mint egy borderrel vagy belga juhásszal.
Ha eleget mozogsz vele a többi időben, akkor kibírja a 8 órát a lakásban bármilyen kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!