Hogy szoktassam össze a nyuszim, és a kutyám?
A nyulam elég nagytestű kosorrúnyúl, a kiskutya 4 napja van itt. Barátkoznak, de még nem nagyon kedvelik egymást. (Persze a nyúl nagyobb a kiskutyánál) A kiskutyával 2 ok miatt többet törődök:
1. Mert még nagyon kicsi, és eddig elég rossz élete volt, mert a menhelyről van
2. Mert hiányolja a testvéreit, és gyakran sír
A nyuszimmal eddig úgy törődtem mint egy kutyával, és most is épp úgy szeretem, csak ő azt látja hogy többet törődök a kutyussal. (ami igaz is) De én pont ugyanannyit törődök vele mint ezelőtt. Amúgy nagyon inteligens, nem is tudjuk, hogy tényleg nyúl e. :) Mostanában mindig kiszökik az utcára, ezelőtt még soha nem csinált ilyet. Hogyan szoktassam össze őket, hogy eggyütt játszanak, és ne legyenek féltékenyek egymásra?
Egy nyúl nem szokott játszani -_-"
És ne gyere azzal hogy de a tiéd játszik! Több mint 40 tenyész anyám volt és soha nem játszottak.
Hát akkor csak kergetné.Gondolj bele mi is a nyuszi:zsákmányállat
Mi a kutya:ragadozó ha nem tanítod meg a kutyát,hogy nem kergesse és ne tépdesse a szőrét akkor elkerülheted a nyuszidnak a sok stresszt!:)
A kutya és a vadászgörény jobban tudnának játszani:)
Kutya részéről a lehető legjobb reakció szerintem a közömbösség. Két nyuszim van és egy kutyám. A nyulaim mindenhova követik! Még ha eszik, akkor is mellette ülnek. Ha pihen a fekhelyén, ők is bevackolják magukat mellé. Kutyám mintha észre sem venné őket, csak néha megnyalogatja a fejüket. Jó kis társaság, nem tudom ez a magatartás a nyulaim részéről mennyire általános. Első hetekben egyébként féltek a kutyámtól.
OFF: első válaszolónak, azért az embernek más a kapcsolata egy házikedvenccel, meg egy tenyészállattal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!