Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy érezné magát, ha új...

Hogy érezné magát, ha új helyre kerülne, olyanhoz akit nem ismer?

Figyelt kérdés

Egy 7 éves palotapincsiről volna szó, oda szeretném adni egy olyan családnak ahol szerető, gondoskodó helyre találna, mert jó lenne egy másik szoba is, de ott ő van.

Tudom hogy ez nem hirdető oldal, de lenne olyan ember, család aki befogadná?

2009. ápr. 8. 19:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

a 19:47 es válaszolónak

nem létezik más.

A többieknek pedig, tudom hogy mivel jár a kutyatartás. Nem az enyém a palotapincsi, hanem párom anyukájáé volt, de ő már nincs így rá maradt. Különben ő sem vett volna magának ilyen kis kutyát, mert ő is a nagy fajtákat szereti.

2009. ápr. 8. 20:08
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Még jobb...meghalt a mama, menjen a kutyája is.

Nem mondom, h mit kívánok az ilyeneknek öregkorukra.

Ha nálunk történne ilyen, én a lehető legjobbakat biztosítva a kutyának - hogy minél gyorsabban átvészelje a gazdájának az elvesztését -, természetesen megtartanám. Ennyivel tartoznék anyukámnak vagy a párom anyukájának...

2009. ápr. 8. 20:14
 13/22 A kérdező kommentje:
És ha te nem szereted akkor is? Nemhinném....
2009. ápr. 8. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
1 kutyát meg lehet szeretni
2009. ápr. 8. 20:52
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

minden kutya hullajtja a szőrét és minden gazdi tud ezzel élni. mégpedig úgy hogy minden nap kikeféli a kutyája szőrét és mondjuk én magamből indulok ki de a szomszéd akinek skótjuhásza van ő miknden nap porszívózik. én 3 naponta csak.sztem nem nevezhetünk téged felelős állattartónak.

amúgymeg a kutyád nehezen dolgozná fel de ha nem akarod megfogadni a tanácsomat, mert túl sokat venne el az idődből akkor inkább add oda olyannak aki foglalkozik is vele rendesen.

jah és mit vártál egy ilyen fórumon ahol kutya a téma, majd a kutyabarátok nem fognak felháborodni egy ilyen kérdésen?!

2009. ápr. 8. 21:35
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
szerintem keres uj gazdát a kutyának,szerencsétlen jobban jár ha megszabadul töletek,igy esélye lesz egy szebb életre
2009. ápr. 8. 21:45
 17/22 A kérdező kommentje:
kinek mi tetszik, én nem szeretem a szobacirkálókat mert szerintem az nem kutya és öregasszonyoknak való aki mellet csak úgy elvan, a kutya számomra legyen termetes izmos és rövidszőrű és értelmes édes pofija legyen. Hát ez a palotapincsinek pont nincs meg!
2009. ápr. 8. 23:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Te mekkora egy utálatos nőszemély lehetsz. A palotapincsi nem kutya mert kicsi? Tudod mit, akkor szerintem meg egy nő nem nő ha 180 centinál magasabb, vagy 160 centinál alacsonyabb, 50 kilónál kisebb, vagy 80 kilónál súlyosabb, a pasi nem pasi na nincs legalább 18 centis micsodája és nem 100 kiló legalább. Mekkora tahó vagy, komolyan. Szegyény kutya, tényleg jobban jár ha megszabadul egy ilyen utálatos, gonosz családtól!
2009. ápr. 9. 08:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Pár szó a pincsimentésről: Ők hozzák ki a rácsok közül a mentésre váró kutyákat, akiket a gazdijuk már nem akar vállalni. Ők szedik össze az autópálya mellől a kocsiból kidobott pincsiket. Ők vállalják az elütött kiskutya meggyógyítását és gazdijának megkeresését. Majd miután a régi gazdinak nem kell már a kutya, ők keresnek új, felelősebb gazdit. Tökéletesen értenek hozzá, hogy az előző helynél csak jobb helyre kerüljön a gondozásukban lévő kutya.

Nekem is kis méretű fajtatiszta kutyám van menhelyről. Neki is meghalt a gazdija és utána ő már nem kellett. Beteg volt, soha nem lesz már teljesen egészséges. Szomorú szemei voltak és vannak most is, ha elmegyek otthonról. Ha pedig hazaérek, akkor felragyognak a szemei minden nap. Senkinek nem adnám semmi pénzért, mert annyi szeretet kapok tőle, aminek létezéséről nem is tudtam idáig. Egyébként meg én is nagy kutyát szerettem volna, csak belenéztem az ő szemébe. Ez fontosabb volt, mint az én hiúságom. Keressetek jó gazdit a kutyának!

2009. ápr. 9. 11:21
 20/22 anonim ***** válasza:
egész életébe egy szobába volt zárva?ba**us h vehettél kutyát még a plüss kutyát is sajnálnám tőled na ennyit erről
2009. ápr. 9. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!