Hogy érezné magát, ha új helyre kerülne, olyanhoz akit nem ismer?
Egy 7 éves palotapincsiről volna szó, oda szeretném adni egy olyan családnak ahol szerető, gondoskodó helyre találna, mert jó lenne egy másik szoba is, de ott ő van.
Tudom hogy ez nem hirdető oldal, de lenne olyan ember, család aki befogadná?
a 19:47 es válaszolónak
nem létezik más.
A többieknek pedig, tudom hogy mivel jár a kutyatartás. Nem az enyém a palotapincsi, hanem párom anyukájáé volt, de ő már nincs így rá maradt. Különben ő sem vett volna magának ilyen kis kutyát, mert ő is a nagy fajtákat szereti.
Még jobb...meghalt a mama, menjen a kutyája is.
Nem mondom, h mit kívánok az ilyeneknek öregkorukra.
Ha nálunk történne ilyen, én a lehető legjobbakat biztosítva a kutyának - hogy minél gyorsabban átvészelje a gazdájának az elvesztését -, természetesen megtartanám. Ennyivel tartoznék anyukámnak vagy a párom anyukájának...
minden kutya hullajtja a szőrét és minden gazdi tud ezzel élni. mégpedig úgy hogy minden nap kikeféli a kutyája szőrét és mondjuk én magamből indulok ki de a szomszéd akinek skótjuhásza van ő miknden nap porszívózik. én 3 naponta csak.sztem nem nevezhetünk téged felelős állattartónak.
amúgymeg a kutyád nehezen dolgozná fel de ha nem akarod megfogadni a tanácsomat, mert túl sokat venne el az idődből akkor inkább add oda olyannak aki foglalkozik is vele rendesen.
jah és mit vártál egy ilyen fórumon ahol kutya a téma, majd a kutyabarátok nem fognak felháborodni egy ilyen kérdésen?!
Pár szó a pincsimentésről: Ők hozzák ki a rácsok közül a mentésre váró kutyákat, akiket a gazdijuk már nem akar vállalni. Ők szedik össze az autópálya mellől a kocsiból kidobott pincsiket. Ők vállalják az elütött kiskutya meggyógyítását és gazdijának megkeresését. Majd miután a régi gazdinak nem kell már a kutya, ők keresnek új, felelősebb gazdit. Tökéletesen értenek hozzá, hogy az előző helynél csak jobb helyre kerüljön a gondozásukban lévő kutya.
Nekem is kis méretű fajtatiszta kutyám van menhelyről. Neki is meghalt a gazdija és utána ő már nem kellett. Beteg volt, soha nem lesz már teljesen egészséges. Szomorú szemei voltak és vannak most is, ha elmegyek otthonról. Ha pedig hazaérek, akkor felragyognak a szemei minden nap. Senkinek nem adnám semmi pénzért, mert annyi szeretet kapok tőle, aminek létezéséről nem is tudtam idáig. Egyébként meg én is nagy kutyát szerettem volna, csak belenéztem az ő szemébe. Ez fontosabb volt, mint az én hiúságom. Keressetek jó gazdit a kutyának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!