Budapesten ingyen elvihető csivavát?
nagyon szeretnék egy kisfiú csivibabát:$de sajnos anyuék aztmonták h nemvesznek de ha megoldom akkor tölük jöhet a kutyi:)légyszives segitsetek=(
és tapasztalatokat irnátok a csivikröl?
Úristen.Látom jobban ki kellett volna fejtenem a dolgokat.Megjegyzem a kutyám nem KEVERÉK.Apja,anyja törzskönyves,én nem kértem hozzá,előjegyzéssel vásároltam...Az alomból több kutyára is kiváltották a tk-t,mert a leendő gazdája kérte.
Szóval be lehet fejezni itt az oltogatást,mert nagyon félre lettem értve.
A véleményem azonos az utánam íróéval.
A kérdezőnek akartam azt mondani ezzel,hogy nem feltétlenül kell tk-s kutyát venni,és nem feltétlenül kell egy fajtához ragaszkodni...
Szerintem a kislány is ugyanolyan szeretnivaló és hálás lenne, ha pl Közülük választanál :)
Kedves 18:49!
Bocs a kérdezőtől, hogy szétoffoljuk a kérdést, de arra azért még nagyon kíváncsi lennék, hogy te miért nem kérted a törzskönyvet? Mennyivel adta volna többért a "tenyésztő"? 20-30 rugóval?
"nem feltétlenül kell tk-s kutyát venni"
Pontosan, hogy de. Csak törzskönyvvel szabad kutyát venni. Ha nem kell tk, akkor ott a menhely, meg a fajtamentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!