3 hónapos kutyám megeszi a levedlett szőrt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban nagyobb csomókat kell kiszednem a szájából. Meg szoktam szidni érte, de így is megeszi és utána köhög szegénykém és kakilni is nehezebb neki.2011. aug. 2. 22:44
1/5 anonim válasza:
enyém is csinálta..sőt ha naggyal játszottak az ő szőrét is lenyelte.. volt, hogy szőrt hányt, én vettem neki ilyen macskáknak való szőroldó pasztát (a doki mondta) és nagyon jól bevált, aztán lassan kinőtte
2/5 anonim válasza:
Ha a már földön hömpölygő szőrt eszi akkor azt megelőzheted azzal,hogy összetakarítod.A legeslegjobb megoldás pedig hogyha minden nap kikeféled alaposan...Lehet már nagyszerű fésűket kapni.Vagy vidd el kozmetikushoz,ő is nagyon jól megtudja csinálni.
4/5 anonim válasza:
Az én kisebb kutyám (Golden retriever, 5 hónapos) olyanokat eszik, hogy málna, szőlő, minden gyümölcsöt, és megeszi a fakérget... meg a saját szőrét is, én hagyom neki
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) összetakarítani kicsit nehezen menne, mert egy nagy udvaron lakik :D
2011. aug. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!