Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül az Eukanuba és...

Mennyibe kerül az Eukanuba és a Royal Canin a Fressnapfba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyik? Milyen és mekkora kutyának? Mindegyikből van kb 30 fajta, 5 kiszerelésben.
2009. ápr. 8. 18:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy dalmata kiskutyának.
2009. ápr. 8. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
A 15 kilós 16.000 körül van mindkettőből.
2009. ápr. 8. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, a Fressnapfban 16 ezer körül van, netről már 14-15 körül tudsz rendelni, igaz kb. 1000 Ft a postaköltség de még így is jobban jártál mert nem kell cipekedni, az ajtódhoz hozzák!
2009. ápr. 8. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Hils táp a legjobb:) És olcsóbb is mint a Royal Canin..az enyém pl yorkshire terrier fajtájú megse ette
2009. ápr. 8. 21:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Az eukanubát azért kérdem, mert a tenyésztőnél azt kapnak a kicsik és azt is szeretném egy ideig adni neki. De aztán lehet, hogy áttérnénk valami másra. Akkor lehet, hogy a Hill's lesz az inkább.

2009. ápr. 8. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem gyakran járok a fent említett üzletben, mert a közelünkben nincs. Eddig talán kétszer voltam. Szerintem az egyik, ha nem a legdrágább üzletlánc.

Nézz körül pl. interneten, keresd a gyártót ....

2009. ápr. 10. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A gyártótól csak tenyésztők vásárolhatnak. Legalább is a Royal Canin oldalán azt olvastam.
2009. ápr. 10. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Eukanubát ne vegyél, elképesztő, hogyan bánnak az állatokkal a kísérleteik alatt..megbetegítik őket, hogy tesztelhessék rajtuk a tápokat, stb.

Az Acana almárkája az Orijen, ez a legjobb eledel, teljesen természetes alapanyagokból készül és nem halnak meg kutyák/macskák a kifejlesztésük közben.

2009. ápr. 10. 15:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Uhh ez elszomorító...

köszi a tanácsokat.

2009. ápr. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!